Tisk na majice

Nudimo širok izbor tiska na majice v mnogih barvah in gramaturah priznanih znamk kot so Jerzees, Sol´s, Gildan, Fruit of the loom. Natisnemo lahko tudi samo eno majico, saj pri digitalnem tisku ni klasičnih predpriprav za tisk, torej ni stroška izdelave filmov, sit in osvetljevanja. Tisk na majice je primeren za: obletnice, Abrahame, rojstva, absolventske izlete, dekliščine ali fantovščine ter številne ostale dogodke. Za tisk na majice se odločajo tudi podjetja ali društva, predvsem za tisk skupinskih majic.

   Zanima me cena tiska na majice

Tipi izdelkov

tisk na majice, tisk majic, tisk na majico, tiskanje majic, tiskanje majice, maribor

Možnosti tiska

  • Direkten tisk na majice
Direkten tisk na majice z novo generacijo kreativnega tiskalnika. Še pred nedavnim je bila izdelava unikatnih majic praktično nepredstavljiva. Dandanes pa je mogoče že v manj kot minuti natisniti poljuben motiv. Lahko tiskamo na temne ali svetle majice. Barva se veže s tekstilom in zato otip ni plastičen in tekstil »diha«! Tiskamo na vse vrste bombažnih majic ali mešanice s poliestrom.

  • Transferni tisk na majice s folijo
Termo transferni tisk s flex folijo je primeren za vse vrste majic, trenirk in tudi športnih dresov, ki so iz sintetičnih materialov. Folija različnih vrst (navadna, refleksna, z bleščicami, …) ima naneseno termo lepilo. Iz nje se na rezalniku izreže poljubna oblika, ki se s toplotno prešo prenese na majico. Primerna je za unikatne in serijske tiske napisov, številk, reklam, logotipov in ostalih grafik. Prenese se lahko na temne in svetle majice. Odlikuje se po dobrih pralnih obstojnostih. Možno je pranje do 60 stopinj Celzija, izdelkov pa ni priporočljivo sušiti v sušilcu. Flex folija je na voljo v standardnih barvah, metalnih (srebrna in zlata), neonskih in z raznimi efekti (bleščice, svetleče v temi).

  • Flock (flok) tisk na majice

Flock tisk na majice je še posebej primeren za tisk napisov, logotipov, številk in reklam na različne majice. Flock (flok) tisk napisov je toplotno transferni tisk. Plišasta (kosmičasta) folija ima ne eni strani termo lepilo in se s toplotno prešo prenese na majico. Primerna za tisk na temne in svetle majice. Pranje do 60 stopinj Celzija, izdelkov ni priporočljivo sušiti v sušilcu.

Vzdrževanje

tisk na majice, tisk majic, tisk na majico, tiskanje majic, tiskanje majice, maribor

   Za daljšo obstojnost tiska majice pred pranjem vedno obrni tako,
da bo notranja stran navzven.
   Peri na 30 – 40 stopinj C in pri pranju uporabljaj blaga pralna sredstva.
   Likaj na hrbtni strani, pri belih majicah pa lahko tudi po potiskanem motivu.
Grafika ADT
Prisojna ulica 29
2000 MARIBOR

T +386 (0)40 468 912
E info@tisknamajice.eu

tisknamajice.eu | Tisk na majice   tisknamajice.eu | Tisk na majice
tisk na majice, tisk majic, tisk na majico, tiskanje majic, tiskanje majice, mariborS podjetjem tisknamajice.eu delamo že precej let in smo z izdelki in dobavo izredno zadovoljni. Veliko nam pomeni pošten in pristen odnos do stranke, svetovanje in iskanje boljših idej pa sta dodana vrednost le te. Na trgu mnogih dobaviteljev smo se odločili predvsem zaradi nizke cene in kvalitete izdelkov ter zgoraj naštetih lastnosti.

Zlatko Jesenik, predsednik
Turistično društvo Maribortisk na majice, tisk majic, tisk na majico, tiskanje majic, tiskanje majice, mariborHvala za fleksibilnost pri prevzemu majice. Super je. Hvala. Ponovno ste dokazali, da obvladate posel.

Tomažtisk na majice, tisk majic, tisk na majico, tiskanje majic, tiskanje majice, mariborŽelel bi se vam zahvalit za korektno izvedeno spletno naročilo. Z izdelkom sem zadovoljen, saj ima vse dogovorjene lastnosti.

Rok

Galerija tiska na majice


   Poglej tisk na drese

Zanima me cena majice

Fields marked with an * are required