Tisk na ostali tekstil

Poleg direktnega tiska na tekstil, lahko vašo fotografijo, grafiko, logotip, slogan natisnemo tudi umetniško platno. To je še posebej primerno kot izvirna dekoracija vašega doma, osebno ali poslovno darilo, saj ima močno osebno noto z umetniško vrednostjo.

Tisk in izdelava vrečk za razne namene. Če želite podariti spominek v embalaži z natisnjeno fotografijo po vaši izbiri ali pa samo pospraviti kruh v vrečko, ki diha.


   Zanima me cena tiska na tekstilni izdelek

Tipi izdelkov

tisknamajice.eu | print na predpasnike, delovna oblačila, platno in dežnike

Možnosti tiska na tekstil

  • Direkten tisk na tekstil
Direkten tisk na tekstil z novo generacijo kreativnega tiskalnika. Še pred nedavnim je bila izdelava unikatnih kreacij praktično nepredstavljiva. Dandanes pa je mogoče že v manj kot minuti natisniti poljuben motiv. Lahko tiskamo na temen ali svetel tekstil. Barva se veže s tekstilom in zato otip ni plastičen in tekstil »diha«! Tiskamo na vse vrste bombažnega tekstila ali mešanice s poliestrom.

  • Transferni tisk na tekstil s folijo
Termo transferni tisk s flex folijo je primeren za vse vrste tekstila, kot so majice, trnerke, tudi športne drese iz sintetičnih materialov. Folija različnih vrst (navadna, refleksna, z bleščicami, …) ima naneseno termo lepilo. Iz nje se na rezalniku izreže poljubna oblika, ki se s toplotno prešo prenese na različna oblačila. Primerna je za unikatne in serijske tiske napisov, številk, reklam, logotipov in ostalih grafik. Prenese se lahko na temne in svetle podlage: majice, drese, trenerke, delovna oblačila, Odlikuje se po dobrih pralnih obstojnostih. Možno je pranje do 60 stopinj Celzija, izdelkov pa ni priporočljivo sušiti v sušilcu. Flex folija je na voljo v standardnih barvah, metalnih (srebrna in zlata), neonskih in z raznimi efekti (bleščice, svetleče v temi).

  • Flock (flok) tisk

Za tisk napisov, logotipov, številk in reklam na različni tekstil in drese se lahko uporabi tudi flock (flok) tisk napisov – toplotno transferni tisk. Plišasta (kosmičasta) folija ima ne eni strani termo lepilo in se s toplotno prešo prenese na oblačilo. Primerna za tisk na temne in svetle podlage. Pranje do 60 stopinj Celzija, izdelkov ni priporočljivo sušiti v sušilcu.

Vzdrževanje potiskanih tekstilnih izdelkov

Vzdrževanje potiskanih izdelkov iz platna in ostalih potiskanih tekstilnih izdelkov

   Za daljšo obstojnost tiska, pralni izdelek pred pranjem vedno obrni tako,
da bo notranja stran navzven.
   Peri na 30 – 40 stopinj C in pri pranju uporabljaj blaga pralna sredstva.
   Likaj na hrbtni strani, pri belih izdelkih pa lahko tudi po potiskanem motivu.
Grafika ADT
Prisojna ulica 29
2000 MARIBOR

T +386 (0)40 468 912
E info@tisknamajice.eu

tisknamajice.eu | Tisk na majice   tisknamajice.eu | Tisk na majice
tisknamajice.eu | Martina Pavšič | print na platnoS podjetjem tisknamajice.eu delamo že precej let in smo z izdelki in dobavo izredno zadovoljni. Veliko nam pomeni pošten in pristen odnos do stranke, svetovanje in iskanje boljših idej pa sta dodana vrednost le te. Na trgu mnogih dobaviteljev smo se odločili predvsem zaradi nizke cene in kvalitete izdelkov ter zgoraj naštetih lastnosti.

Zlatko Jesenik, predsednik
Turistično društvo Maribortisknamajice.eu | Martina Pavšič | print na predpasnikHvala za fleksibilnost pri prevzemu majice. Super je. Hvala. Ponovno ste dokazali, da obvladate posel.

Tomažtisknamajice.eu | Martina Pavšič | print na delovna oblačilaŽelel bi se vam zahvalit za korektno izvedeno spletno naročilo. Z izdelkom sem zadovoljen, saj ima vse dogovorjene lastnosti.

Rok

Galerija tiska na tekstilne izdelke


   Poglej izrez folije in tisk nalepk

Zanima me cena tiska na tekstilni izdelek ali tiska na majico

Fields marked with an * are required