Tisk na drese

Tisk na drese je primeren za vse vrste športa, kjer so v uporabi dresi. Tiskamo na športne drese, športne hlače, kape ali torbe. Vse kar potrebujete za dobro izpostavljenost vaše športne ekipe ali kluba. Na drese lahko natisnemo le logotip kluba, lahko pa vsak dres potiskamo s personalizirano vsebino: dodamo ime, številko igralca ipd.

   Zanima me cena dresa

Tipi izdelkov

tisk na majice, tisk majic, tisk na majico, tiskanje majic, tiskanje majice, maribor

Možnosti tiska

  • Tisk na drese | Transferni tisk na tekstil s folijo
Termo transferni tisk s flex folijo je primeren za vse vrste tekstila, kot so majice, trenirke, tudi športne drese iz sintetičnih materialov. Folija različnih vrst (navadna, refleksna, z bleščicami, …) ima naneseno termo lepilo. Iz nje se na rezalniku izreže poljubna oblika, ki se s toplotno prešo prenese na različna oblačila. Primerna je za unikatne in serijske tiske napisov, številk, reklam, logotipov in ostalih grafik. Prenese se lahko na temne in svetle podlage: majice, drese, trenerke, delovna oblačila, Odlikuje se po dobrih pralnih obstojnostih. Možno je pranje do 60 stopinj Celzija, izdelkov pa ni priporočljivo sušiti v sušilcu. Flex folija je na voljo v standardnih barvah, metalnih (srebrna in zlata), neonskih in z raznimi efekti (bleščice, svetleče v temi).

  • Tisk na drese | Flock (flok) tisk

Za tisk napisov, logotipov, številk in reklam na različni tekstil in drese se lahko uporabi tudi flock (flok) tisk napisov – toplotno transferni tisk. Plišasta (kosmičasta) folija ima ne eni strani termo lepilo in se s toplotno prešo prenese na oblačilo. Primerna za tisk na temne in svetle podlage. Pranje do 60 stopinj Celzija, izdelkov ni priporočljivo sušiti v sušilcu.

Tisk na drese | vzdrževanje

tisk na majice, tisk majic, tisk na majico, tiskanje majic, tiskanje majice, maribor

   Za daljšo obstojnost tiska, dres pred pranjem vedno obrni tako,
da bo notranja stran navzven.
   Peri na 30 – 40 stopinj C in pri pranju uporabljaj blaga pralna sredstva.
   Likaj na hrbtni strani, pri belih dresih pa lahko tudi po potiskanem motivu.
Grafika ADT
Prisojna ulica 29
2000 MARIBOR

T +386 (0)40 468 912
E info@tisknamajice.eu

tisknamajice.eu | Tisk na majice   tisknamajice.eu | Tisk na majice
tisk na majice, tisk majic, tisk na majico, tiskanje majic, tiskanje majice, mariborSpoštovana Martina. V zvezi z našim poslovnim sodelovanjem vam sporočam sledeče. Za sodelovanje se vedno znova odločamo zaradi kontinuiranega zagotavljanja odličnosti celotne storitve, še posebej pa bi izpostavili prilagodljivost glede na pričakovanja stranke (sprejem in izvedba sprememb v zadnjem trenutku), dobro razmerje med kakovostjo in ceno, samoiniciativno iskanje ustreznih rešitev ter kreativnost in pozitivni pristop k rešitvam.

Andreja Poropat, HR Manager
Palfinger d.o.o.tisk na majice, tisk majic, tisk na majico, tiskanje majic, tiskanje majice, mariborS podjetjem tisknamajice.eu delamo že precej let in smo z izdelki in dobavo izredno zadovoljni.

Zlatko Jesenik, predsednik
Turistično društvo Maribor

Galerija tiska na drese


   Poglej tisk na ostali tekstil

Zanima me cena dresa ali drugega športnega artikla

Fields marked with an * are required